Muutostoive kokemuksia

IMG_20180806_174422-1024x576 Muutostoive kokemuksia

You don’t have to see

the whole staircase:

Just the first step

5 kommenttia artikkeliin “Muutostoive kokemuksia

  1. “Sain paljon uutta energiaa, iloa ja positiivista mieltä itselleni.
    Keskustelut pakottivat ja opettivat miettimään ja kaivamaan myös erilaisia uusia toimintamalleja ja näkökulmia.”

  2. “Ammattimainen työote, pystyin keskustelemaan luottavaisin mielin ja koin tulleeni ymmärretyksi. Toisenlaiseen terapiaan verrattuna, jossa käsitellään lapsuuteen tai tunnetilaan liittyviä kysymyksiä, tämä tuntui paljon paremmalta. Soveltui hyvin omaan tilanteeseeni ja voisin mennä toistekin.”

  3. “Koen että ensimmäinen käynti oli kaiken muutoksen alku. Sain käydä läpi kaikki haasteelliselta tuntuvat asiani ja tunteeni. Asioiden ääneen sanominen avasi ajatustyön sekä tilanteeni läpikäymisen uudella tavalla. Löysin ratkaisevia keinoja ja sain itsevarmuutta päätösten tekoon. Alussa koin että järjettömän isoja asioita oli paljon, mutta kun asioita otettiin haltuun yksi kerrallaan haasteiden voittaminen rupesi tuottamaan toivottua tulosta. Sopii mielestäni erilaisiin kriisitilanteisiin, masennus oireiden kanssa kamppaileville, sekä tämän hetkisiin haasteisiin joissa tarvitsee tukea päästäkseen eteenpäin. Voin suositella jokaiselle, koska me kaikki käymme haastellisia ja ongelmallisia prosesseja läpi koko elämän. “

  4. “Tämä terapiamuoto oli juuri sopiva omiin arjen ongelmiini. Sain uusia näkökulmia ja ratkaisuja. Huomasin, että jo asioiden ääneen sanominen ja niistä puhuminen luotettavan terapeutin kanssa auttoi. Terapiajakso antoi kuitenkin myös toimintamalleja tulevaisuuden samankaltaisten tilanteiden varalle. Terapeutille oli helppo puhua ja hän osasi asiansa. Suosittelen kaikille tätä terapiamuotoa pieniin ja suuriin elämän pulmakohtiin.”

  5. Mieltäni painoi eräs asia, ja kun tarjoushinnalla tämän vielä sai, niin päätinpä koittaa palvelua. En oikein ennalta osannut varautua ja miettiä miten tähän tulisi suhtautua, joten menin vaan paikalle. Eikä näköjään tarvinnutkaan. Olihan se tosin outoa kun käynnin jälkeen oli oppinut itsestään uusia asioita ja osasi katsoa “ongelmaani” eri näkökulmasta. Itselleni riitti yksi käynti, mutta varmasti useammalla käynnillä olisin saanut vielä enemmän irti jos ongelmani olisi ollut paljon isompi.
    Suosittelen!

Vastaa

Oliko terapiasta apua? Jaa kokemuksesi muiden nähtäväksi.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *